De panda’s houden de 3 punten in eigen huis!

KAS Eupen – RFC Seraing

Op de 5de speeldag van Jupiler Pro League ontvangt de 16de in de stand KAS Eupen de laatste in de stand RFC Seraing in eigen stadium.

Beide ploegen kende een zeer zwakke start. Eupen haalt slechts 3 punten uit zijn eerste 4 wedstrijden. Verrassend is wel dat het die heeft behaald door een overwinning thuis tegen titelverdediger Club Brugge. Er moet natuurlijk ook wel bij gezegd worden dat Eupen met tegenstanders zoals Antwerpen en Racing Genk ook wel topploegen gehad heeft die gewoon een niveautje sterker zijn dan Eupen zelf. Seraing is zelfs nog slechter gestart aan het nieuwe seizoen. Het heeft 0 punten behaald en staat daarmee troosteloos laatste. Waar dat Eupen nog het voordeel had van tegen sterkere tegenstanders tegengekomen te zijn is daar bij Seraing weinig spraken van. Want ook uit bij Zulte Waregem als thuis tegen Kortrijk wist het amper kansen bij elkaar te voetballen.

Eupen dat trouwens in eigen huis helemaal niet slecht bezig is. Zoals eerder vermeld heeft het met 2-1 gewonnen tegen Club Brugge, maar ook vorige week verloor het slechts 1-0 tegen Antwerpen en dat door een owngoal in het slot kwartier. Seraing daarentegen is absoluut kansloos bijna elke wedstrijd. Met slechts 1 gemaakt doelpunt en al 7 tegendoelpunten ziet het gemiddelde bijna elke wedstrijd wel 2 tegendoelpunten vallen.

We verwachten dan ook dat Eupen vandaag de overwinning vrij simpel zal binnen halen en dit dan ook door 2 doelpunten of meer te maken.

De panda’s houden de 3 punten in eigen huis!

KAS Eupen – RFC Seraing

Op de 5de speeldag van Jupiler Pro League ontvangt de 16de in de stand KAS Eupen de laatste in de stand RFC Seraing in eigen stadium.

Beide ploegen kende een zeer zwakke start. Eupen haalt slechts 3 punten uit zijn eerste 4 wedstrijden. Verrassend is wel dat het die heeft behaald door een overwinning thuis tegen titelverdediger Club Brugge. Er moet natuurlijk ook wel bij gezegd worden dat Eupen met tegenstanders zoals Antwerpen en Racing Genk ook wel topploegen gehad heeft die gewoon een niveautje sterker zijn dan Eupen zelf. Seraing is zelfs nog slechter gestart aan het nieuwe seizoen. Het heeft 0 punten behaald en staat daarmee troosteloos laatste. Waar dat Eupen nog het voordeel had van tegen sterkere tegenstanders tegengekomen te zijn is daar bij Seraing weinig spraken van. Want ook uit bij Zulte Waregem als thuis tegen Kortrijk wist het amper kansen bij elkaar te voetballen.

Eupen dat trouwens in eigen huis helemaal niet slecht bezig is. Zoals eerder vermeld heeft het met 2-1 gewonnen tegen Club Brugge, maar ook vorige week verloor het slechts 1-0 tegen Antwerpen en dat door een owngoal in het slot kwartier. Seraing daarentegen is absoluut kansloos bijna elke wedstrijd. Met slechts 1 gemaakt doelpunt en al 7 tegendoelpunten ziet het gemiddelde bijna elke wedstrijd wel 2 tegendoelpunten vallen.

We verwachten dan ook dat Eupen vandaag de overwinning vrij simpel zal binnen halen en dit dan ook door 2 doelpunten of meer te maken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden