De beloften van Genk bewijzen zich opnieuw en verliezen niet!

De jongeren van Genk nemen het vandaag op in en tegen Deinze. Deinze is de ploeg met ervaring in het mannenvoetbal, maar de U23 van Genk bewees vorige week dat ze een ploeg zijn om rekening mee te houden. Ze wisten hun eerste wedstrijd namelijk simpel met 4-1 te winnen van Lierse. Vorig seizoen eindigde Lierse op de 5de plaats, met 3 punten minder dan Deinze. Hieruit kunnen we toch afleiden dat Genk zeker niet kansloos zal zijn vandaag.

Deinze speelde vorige week gelijk in Anderlecht. We hebben het dan uiteraard over de U23 van Anderlecht. Met geen enkel schot tussen de palen kan Deinze onmogelijk positief terugkijken op de verplaatsing. Vandaag zullen ze ongetwijfeld kansen krijgen tegen het jeugdig Genk, maar we verwachten dat ook Genk genoeg mogelijkheden zal krijgen. Genk moet zeker niet onderdoen voor Anderlecht, sterker nog, vorig seizoen waren de Limburgers sterker. We vinden de notering voor Genk of gelijk zeer hoge, vandaar onze keuze.