4 keer je inzet met deze dartscombi in Australië!

Cullen- Marland: Cullen King of the oche

Cullen neemt het vandaag op tegen de Australische Marland. Vorige week speelden beide heren ook al tegen elkaar op  de Queensland masters, toen was Cullen duidelijk een maatje te groot. De Brit won met 6-0, gooide 6 180’s tegenover 0 van Marland. Bovendien zit het met de checkouts van de nummer 13 van de wereld ook wel goed. In de 3 matchen die hij vorige week speelde, wist hij in elke wedstrijd een 100+ finish neer te zetten.

Van den Bergh- O’Donnell: Van den Bergh King of the oche

Dancing Dimi staat vandaag tegenover O’Donnell. De Australiër speelde hiervoor slechts 1 officiële wedstrijd. Dat was in 2018, waar hij verloor tegen van Barneveld. Daar gooide O’Donnell gemiddeld 81.86. Verder weten we zeer weinig van hem, dus focussen we ons op Van den Bergh. De Belg verkeerd in een zeer goede vorm. Vorige week werd hij in de kwartfinale uitgeschakeld door Cullen, maar Dimi bewees dat hij thuishoort op deze toernooien. In het duel met Cullen gooide hij gemiddeld 102.27 en gooide hij 5 180’. In de ronde ervoor liet hij zien dat hij hoog kan finishen. Van den Bergh gooide namelijk 164 uit. We verwachten dat dancing Dimi zijn goede spel opnieuw laat zien.

Van Gerwen- Whitlock: Van Gerwen wint en hoogste checkout

Onze Nederlandse nummer 1 bij het darten is dit weekend actief op de New South Wales Masters in Australië. We hebben het over Van Gerwen die het opneemt tegen Whitlock. De vorm van onze landgenoot zit uitstekend. Vorige week won hij de Queensland Masters, waar hij in de finale Price versloeg. Eind juli won Van Gerwen nog de World Matchplay, waar hij liet zien dat hij misschien wel de beste darter is op dit moment. Hij weet hoe hij moet finishen, zo gooide hij vorige week in 3 van de 4 matchen een 110+ checkout. Whitlock is ook een prima speler, alleen is Van Gerwen toch wat beter. Ook hij was vorige week actief op de Queensland Masters, maar hij verloor tegen Price. De Australiër gooide niet al te best, zijn gemiddelde was 86.63, met als hoogste checkout 35. Uiteraard is dit slechts 1 wedstrijd, maar de wedstrijd ervoor was zijn hoogste checkout 78. Kortom, Van Gerwen kan op dit moment beter uitgooien. We verwachten dan ook dat hij dit vandaag opnieuw zal doen.