3 keer je inzet voor deze dartsbet in Australië!

Fallon Sherrock – Mal Cuming

Op de achtste finale van het New South Wales Masters tornooi in Australië staat de Britse Fallon Sherrock tegenover de Australische thuisspeler Mal Cuming. De recente winnares van de Women’s World Matchplay Fallon Sherrock staat deze namiddag weer op het PDC podium tussen de mannen. Ze heeft van de PDC een wildcard gekregen om aan dit tornooi mee te doen in Australië. Hoewel Fallon nog nooit echt ver geraakt is in dit soort tornooien bij de mannen lijkt het vandaag tegen Mal wel de ideale kans om nog eens voorbije de eerste ronde te geraken.

Haar tegenstander Mal Cumming is dan ook een tegenstander van zwaar onder het niveau. Hij is 1 van de 8 gelukkige Australiërs die van de PDC een wildcard kregen om in het tornooi in hun thuisland te mogen deelnemen. Behalve de ISO Challange heeft hij niet zoveel benoemenswaardige  PDC tornooien mee gedaan.

Volgens ons is het voor deze namiddag zeer simpel en is Sherrock gewoon een niveau beter dan Cuming en ze zal dan ook winnen met een handicap van -1.5 legs.

Gerwyn Price – Koha Kokiri

Op de achtste finale van het New South Wales Masters tornooi in Australië staat de Welshman en tevens ook nummer 1 van de wereld Gerwyn Price tegenover de Australische thuisspeler Koha Kokiri. Dat Price momenteel goed in vorm is, is wel vrij duidelijk. Tijdens het vorige PDC tornooi vorig weekend in Australië heeft hij nog de finale behaald, op de voorlaatste Player Championships bereikte hij nog de 8ste finale en daarvoor heeft hij ook nog die finale op de World Matchplay behaald. Je kan dus wel zeggen dat de nummer 1 van de wereld er alles aan het doen is om die nummer 1 alle eer aan te doen.

Zijn tegenstander van deze namiddag heeft van de PDC een wildcard gekregen om in zijn thuisland mee te mogen doen aan dit tornooi. Ook vorige week kreeg hij zo een wildcard maar toen verloor hij in de eerste ronde van Dimitri Van Den Bergh. De voorbije jaren heeft hij ook al af en toe zo een wildcard gekregen maar nooit wist hij het ver te schoppen. Sterker nog hij verloor telkens in de eerste ronde.

We verwachten dan ook dat Price zonder enige moeite de overwinning zal binnenhalen en dat hij dit ook zal doen door de meeste 180’s en de hoogste check-out te gooien.