Verdubbel je inzet op het challenger-toernooi in Canada!

Op het challenger-toernooi in Vancouver (Canada) nemen Ymer en Broady het tegen elkaar op voor een plaats in de kwartfinale. Ymer is voor ons de grote favoriet voor de eindwinst, aangezien hij in Washington heeft laten zien dat hij zeer goed kan tennissen. De Zweed behaalde op het ATP-toernooi de finale, waar Kyrgios te sterk bleek. Op weg naar de finale heeft hij 3 top-50 spelers en Korda (ATP 52) weten te verslaan. Niet alleen is dit goed geweest voor zijn tennis, zijn vertrouwen zal ook een enorme boost hebben gekregen.

Broady is de laatste tijd dan weer vooral actief op challenger-toernooien. Na het grasseizoen speelde hij 3 toernooien, waarin hij 2 keer de kwartfinale bereikte en 1 keer in de eerste ronde al werd uitgeschakeld. Als we kijken naar de spelers die hem hebben verslagen, zien we dat dit 3 spelers waren buiten de top-180 van de wereld. Deze week won de Brit zijn eerste ronde met 6-4/6-2 tegen de nummer 957 van de wereld.

Ymer wist zijn eerste ronde overtuigender te winnen, namelijk met 6-3/6-1 tegen de nummer 151 van de wereld. We verwachten dat Ymer een niveau hoger zal spelen en de klus in 2 sets zal klaren.