Sarsfield dolt op het terrein van Aldosivi!

Op de 14de speeldag van de Argentijnse Liga Profesional ontmoet de voorlaatste in de stand Aldosivi de op twee na laatste in de stand Velez Sarsfield op eigen terrein.

Na 13 speeldagen in de Argentijnse voetbalcompetitie staan beide ploegen er absoluut niet goed voor. Aldosivi is de laatste 5 wedstrijden absoluut niet in vorm. Met slechts 1 overwinning en 4 nederlagen lijkt het momenteel ook geen aanstalten te maken om  uit die onderste regione te komen. Sarsfield is in een veel betere vorm. Het heeft in zijn laatste 5 wedstrijden slechts 1 keer verloren en speelde daarbij 2 keer gelijk en het won overigens ook nog eens 2 keer. Je kan dus wel zeggen dat de bezoekers absoluut niet in slechte vorm zijn.

De thuisploeg wist zijn laatste 4 wedstrijden thuis allemaal te verliezen. Het heeft in alle 7 thuiswedstrijden dit seizoen slechts 4 punten weten te pakken. Sarsfield is momenteel buitenshuis wel aan een sterke periode bezig het heeft 5 punten behaald uit zijn laatste 5 uitwedstrijden.

In de voorbije 5 onderlinge duels gingen de 3 punten 4 keer naar de uitploeg en slechts 1 keer kwam het neer op een puntendeling.

We verwachten dus ook dat Velez Sarsfield vandaag zal winnen en dat het 2 of meer keer scoort.

Live Betting NL - de #1 op live wedden