Anderlecht nog steeds in de running na een doelpuntrijke wedstrijd in Zwitserland!

De laatste horde voor een plaats in de Conference League staat vandaag op het programma. Anderlecht en Young Boys zullen het tegen elkaar gaan uitvechten wie er door mag gaan naar de groepsfase. Young Boys heeft al 4 kwalificatiewedstrijden gespeeld, die ze allemaal wisten te winnen. De Zwitserse ploeg scoorde maar liefst 9 keer, en moest de bal geen enkele keer uit de netten halen.

Anderlecht stroomde een ronde later in bij de kwalificatie, waardoor ze slechts 2 wedstrijden hebben gespeeld. In deze 2 wedstrijden scoorden ze 5 keer en kregen 1 tegengoal. De ploeg van Mazzu weet ook in de competitie het net makkelijk te vinden, ze scoorden in 4 wedstrijden 8 keer.

Beide teams kunnen makkelijk een goal maken, dat is gebleken uit de vorige wedstrijden. We verwachten dat ze dit vandaag opnieuw zullen doen. Ook schatten we Anderlecht vrij hoog in, we denken dat ze niet zullen verliezen. Ondanks deze gedachte, hebben we toch gekozen voor de +2 handicap, dit betekent dat ze met 1 goal verschil mogen verliezen.