Alcaraz staat voor een zware opdracht in Cincinnati!

In Cincinnati staan Alcaraz en Cilic vandaag tegenover elkaar. Alcaraz wist na zijn mindere prestatie vorige week in Montreal, waar hij zijn eerste wedstrijd tegen Paul verloor, deze week overtuigend te winnen tegen McDonald. Met onder andere een toernooiwinst op het hardcourt in Miami kunnen we wel zeggen dat de Spanjaard goed uit de voeten kan op deze ondergrond.

Net zoals Alcaraz, werd ook Cilic in Montreal uitgeschakeld door Paul. Bij Cilic was dit wel in de 8ste finale. Zijn eerste 2 wedstrijden wist hij beide in straight sets te winnen tegen Coric en Khachanov. Deze week wist de Kroaat ook al 2 rondes te winnen. In de eerste ronde was hij duidelijk beter dan Munar, aangezien hij met 2-0 wist te winnen. Gisteren had de nummer 17 van de wereld het lastiger met Ruusuvuoiri, maar toch trok hij aan het langste eind.

Beide heren kunnen goed serveren, gevolgd met goede slagen. We denken hierdoor dat er minstens 1 lange set zal bijzijn.