Hubi is te sterk voor deze Amerikaanse servicebot!

Op het ATP-toernooi in Cincinnati zijn zeer veel toppers aanwezig, zo ook de nummer 10 van de wereld Hurkacz. De Pool neemt het op tegen de Amerikaanse servicebot Isner, die in zijn eerste ronde met 7-6/3-6/7-6 van Bonzi wist te winnen. Isner heeft nog niet zo veel op hardcourt gespeeld de afgelopen maanden. Voor dit toernooi speelde hij enkel in Atlanta, waar hij in de tweede ronde al werd uitgeschakeld.

Tegen Hurkacz zal de Amerikaan het ongetwijfeld opnieuw moeilijk krijgen. De Pool verkeerd namelijk in een uitstekende vorm, aangezien hij vorige week de finale bereikte in Montreal. Daar bleek Carreno Busta te sterk in 3 sets. Wel wist Hurkacz op weg naar de finale wereldtoppers zoals Ruud en Kyrgios te verslaan. Hij beschikt over een goede service, maar ook zijn slagen zijn met momenten zeer goed.

Tegen een Isner die eigenlijk alleen maar kan serveren, verwachten wij dat hij te sterk zal zijn. We denken dat een tiebreak zeker mogelijk is, maar vinden de notering voor deze correcte score aan de hoge kant.

Live Betting NL - de #1 op live wedden