Fognini gaat opnieuw onderuit voor 2 keer je inzet!

Fognini staat vandaag voor een lastige opdracht. Hij neemt het namelijk op tegen de nummer 8 van de wereld, Rublev. De Rus kan zeer goed tennissen, soms maakt hij iets te veel fouten, maar hij kan ook zeer veel winners slaan. 2 weken geleden bereikte hij de halve finale in Washington, waar hij werd verrast door Nishioka die de week van zijn leven speelde. Wel wist Rublev 3 wedstrijden in straight sets te winnen, onder meer tegen Draper en Cressy.

Bij Fognini is het altijd even afwachten of hij er zin in heeft. Gister wist de Italiaan knap te winnen tegen Ramos, maar in de kwalificaties van dit toernooi verloor hij al een wedstrijd tegen Giron. Vorige week kwam hij in Montreal niet verder dan de eerste ronde, waar hij botste op het Deense talent Rune.

Sinds 2021 hebben deze heren 4 keer tegen elkaar gespeeld. Deze 4 wedstrijden wist Rublev allemaal te winnen, sterker nog, de Rus won 9 sets en verloor er slechts 1. Op hardcourt verloor hij sinds 2021 geen enkele set meer. We verwachten dat dit vandaag weer het geval zal zijn, en dat Rublev relatief simpel wint.

Live Betting NL - de #1 op live wedden