Doelpunten bij West Brom en Cardiff voor een verdubbeling van je inzet!

Op de 4de speeldag van de Engelse Championship ontvangt de op twee na laatste in de stand West Bromwich Albion FC het nummer 5 Cardiff City in eigen huis.

Met slechts 2 punten uit 3 wedstrijden kan je wel zeggen dat West Brom hun seizoenstart heeft gemist. Alhoewel het niet altijd slecht voor de dag komt. Het heeft ondanks 2 gelijke spelen en een nederlaag wel telkens weten te scoren. Het is dus duidelijk dat het niet in eens slechte vorm zit maar dat het team gewoon geduld nodig heeft voor het de goede kant op gaat.

Cardiff heeft dan weer zijn seizoenstart absoluut niet gemist. Met 2 overwinningen en slechts 1 nederlaag kunnen ze niet klagen over hun start. Maar ook hier is wel duidelijk dat ze op 3 wedstrijden al 2 tegendoelpunten hebben gekregen en ze overigens ook elke wedstrijd met slechts 1 doelpunt verschil beslist zien worden.

Als je gaat kijken naar de voorbije 5 onderlinge confrontaties valt het op dat hier 4 keer beide teams wisten te scoren en ook 4 keer 3 doelpunten of meer vielen.

We verwachten dan ook dankzij de huidige vorm van beide ploegen dat ook vanavond beide teams weten te scoren en dat er 3 of meer doelpunten zullen vallen.