BIJNA 4 KEER JE INZET MET DEZE COMBO!

Benfica zet het goede spel door!

Dat Dynamo Kiev in de play-offs van de Champions League staat mag een klein wonder heten. Vanwege de oorlog in Oekraïne heeft de club amper wedstrijdritme en moet het voor zijn Europese duels uitwijken naar het Poolse Lodz, maar desalniettemin wist de ploeg in de vorige voorrondes af te rekenen met Fenerbahce en Sturm Graz. Een knappe prestatie, al hadden de Oekraïners in allebei de return’s een verlenging nodig om door te gaan en pakte beide tegenstanders een rode kaart .

Grote vraag is natuurlijk of het stugge Dynamo Kiev ook in staat zal zijn om Benfica in toom te houden. Dat zal geen eenvoudige opgave worden, aangezien alle buitenlandse spelers vertrokken zijn. De selectie van Mircea Lucescu is dus behoorlijk uitgekleed, al beschikt Dynamo Kiev met spelers als Oleksandr Karavaev en Viktor Tsygankov nog steeds over een aardig elftal.

Roger Schmidt vertrok deze zomer bij PSV door de achterdeur, maar wordt bij Benfica nu al op handen gedragen. Onder leiding van de Duitse coach beleefde de Portugese topclub een fantastische voorbereiding door alleen maar te winnen. Ook wist het in de derde voorronde van de Champions League deze lijn door te trekken en tweemaal moeiteloos te winnen van het Deense Midtjylland. Daarnaast is de club uit Lissabon na zeges op Arouca en Casa Pia ook in eigen land nog zonder puntverlies, daar door heeft Roger Schmidt zijn eerste negen wedstrijden allemaal gewonnen!

Het gaat dus lekker met Benfica, dat nauwelijks problemen ondervindt van het zomerse vertrek van sterspeler Darwin Nunez naar Liverpool. Ajax aankoop David Neres is nog een vraagteken voor vanavond hij zat de afgelopen twee wedstrijden op de tribune met een blessure.

Vorig seizoen speelde de twee clubs ook al eens tegen elkaar In de Champions League dat leidde tot een 0-0 in Kiev en een 2-0 voor Benfica in eigen huis, dit seizoen zal dus maar een van de twee clubs zich plaatsen voor het miljarden bal.

Wij verwachten dat Benfica gaat winnen vanavond omdat het simpel weg beter in vorm is.

Blackburn Rovers op jacht naar volgende zege!

Bij Blackburn Rovers stelden ze aan het begin van dit seizoen oud Feyenoord spits Jon Dahl Tomasson aan.

Dat de Deen uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen is mag duidelijk zijn,

dat deed hij door met  1-0 thuis te winnen van QPR. Vervolgens speelde ze een uitwedstrijd tegen Swansea City dit duel werd met 0-3 gewonnen.

Hierna stond één wedstrijd in de EFL Cup op het programma in deze ontmoeting versloegen  de Rovers op het eigen Ewood park in London Hartlepool United met 4-0.

Afgelopen zondag speelde Blackburn tegen West Brom, ook deze wedstrijd kwam de ploeg van Jon Dahl Tomasson weer als winnaar van het veld en werd het uiteindelijk 2-1.

Reading heeft met het aan stellen van Paul Ince ook een frisse wind aan het roer alleen is de oud speler van onder meer Liverpool en Manchester United, het seizoen minder goed begonnen.

Ze verloren de opening’s wedstrijd met 1-0 op bezoek bij Blackpool. Waarna ze een week later in eigen huis dan wel weer met 2-1 wisten te winnen van Cardiff City , drie dagen later kon Reading in eigen huis deze lijn niet door trekken en verloor het met 1-2 van 4e divisionist Stevenage. Afgelopen zaterdag ging de ploeg op bezoek bij Rotherham United, Reading werd in de eerste helft van het kastje naar de muur gespeeld en stond binnen 20 minuten al met 3-0 achter. De wedstrijd werd uiteindelijk met 4-0 verloren, er is dus nog een hoop werk aan de winkel voor Reading.

Wij verwachten daarom dan ook dat Blackburn Rovers hun goede lijn door trekt en op bezoek bij Reading gaat winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden