Badosa krijgt geen cadeautjes en kan zich aan een lange wedstrijd verwachten!

Op het WTA-toernooi in Cincinnati staan vandaag Badosa en Tomljanovic tegenover elkaar. Beide speelsters kunnen zeer goed tennissen, alleen staat Badosa op de 4de plaats op de ranking en Tomljanovic 63ste. Dit wil echter niet zeggen dat Badosa vandaag een simpele middag tegemoet gaat. De Australische laat zien dat ze goed kan tennissen. Dat bewees ze vorige week in Toronto nog, toen ze de nummer 20 van de wereld Kundermetova naar huis speelde.

Ook Badosa was actief in Toronto, maar zij verloor al in de eerste ronde tegen Putintseva, omdat ze op een 7-5/1-0 stand moest opgeven vanwege een blessure. De week ervoor speelde de Spaanse in San Jose, waar ze goede dingen liet zien. Ze wist bijvoorbeeld in straight sets te winnen van Gauff, wat toch echt wel een goed resultaat is.

Badosa is vandaag de terechte favoriet. Toch denken we dat ze het niet makkelijk zal krijgen. Tomljanovic speelt goed tennis, en dit is de eerste wedstrijd voor de Spaanse na de kleine blessure. We denken dus dat er minstens 1 lange set bij zal zitten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden