Verdrievoudig je inzet met deze twee wedstrijden in Cincinnati!

Fritz – Baez: Fritz -1.5 sets (1.64)

In Mason, Ohio staat thuisspeler Taylor Fritz (ATP 13) dinsdagavond tegenover het jong Argentijns talent Sebastien Baez (ATP 35). Die laatste won enkele weken geleden zijn eerste wedstrijd tegen een top 10-speler, al kon hij die vertrouwensboost niet verzilveren in meer overwinningen. De Argentijn verloor sinds die overwinning tegen Rublev elke wedstrijd. Zowel in Hamburg, Umag, Washington als Montreal geraakte hij niet verder dan de eerste ronde.

Van Taylor Fritz weten de tennisfanaten ondertussen al dat hij elke wedstrijd kan winnen. Op Wimbledon verloor de Amerikaan geen enkele set tot hij in de kwartfinale, in een ware uitputtingsslag, zijn meerdere in Nadal moest erkennen. In zijn beste seizoen tot nu toe won hij al ATP Indian Wells, waarin hij zowel Rublev als Nadal versloeg, waar net als in Cincinnati op hardcourt gespeeld wordt. Baez daarentegen won slechts 25% van zijn hardcourtwedstrijden en is dus grote underdog.

Carreno Busta – Kecmanovic: Carreno Busta wint (1.67)

Een ander duel dat dinsdagavond afgewerkt wordt, spelen Spanjaard Carreno Busta (ATP 14) en Serviër Kecmanovic (ATP 36). Busta is dé man in vorm en speelt de laatste weken wervelend tennis. Zo nam hij onder meer de scalp van Sinner, Evans én Hurkacz. Een ATP-titel in Montreal was het logische gevolg.

Kecmanovic daarentegen heeft het moeilijk op zijn favoriete ondergrond: in Montreal ging hij relatief gemakkelijk onderuit tegen Botic Van De Zandschulp.

In de vorm waarin Busta momenteel verkeert, hebben we hier maar één optie: blijven knallen op de Spanjaard!

Live Betting NL - de #1 op live wedden