Trelleborg neemt de 3 punten mee naar huis op het veld van degradatiekandidaat!

Op de 19de speeldag van de Zweedse 2de klasse ontvangt de gedeelde voorlaatste in de stand Västerås het nummer 6 van de competitie Trelleborg in eigen huis.

Met 2 gelijke spelen en 2 nederlagen uit hun voorbije 4 wedstrijden is Västerås absoluut niet aan een goede periode bezig.  Het staat dan natuurlijk ook niet voor niets bij de laatste 4 en dus op een plek die kans heeft om te degraderen. Het heeft trouwens over de gehele competitie nog maar 10 punten behaald in de 9 keren dat ze al in eigen huis speelden.

Trelleborg zit in een veel betere vorm dan de thuisploeg. Het won van zijn laatste 4 wedstrijden er 2 en het speelde ook nog eens 1 keer gelijk. Mochten ze deze avond winnen staan ze zelfs op nog maar 2 punten van eventuele promotie naar de hoogste klasse. Ze zullen dan ook sterk aan deze wedstrijd beginnen. Overigens wisten de bezoekers van hun laatste 5 uitwedstrijden er  2 te winnen en het speelde ook nog eens 2 keer gelijk.

We verwachten dan dus ook dat Trelleborg vanavond zal winnen en nog altijd mee zal doen in de promotiestrijd. We verwachten ook dat ze dit zullen doen door 2 of meer doelpunten te maken.