Rogers rekent af met voormalig grand slam winnares!

Vandaag staat er een Amerikaans onderonsje op het programma in Cincinnati. Rogers neemt het op tegen Kenin. Kenin is een schim van zichzelf, in 2020 wist ze nog de Australian open te winnen, maar het afgelopen jaar zijn haar resultaten ronduit slecht. Sinds 7 januari wist ze geen wedstrijd meer te winnen. Ze verloor maar liefst 7 eerste rondes na elkaar. Zo ook de voorbije 2 weken in Washington en Toronto.

Rogers was 2 weken geleden actief in San Jose, en mag zeer tevreden zijn over haar optreden daar. Ze speelde fantastisch tennis, wat een plek in de finale opleverde. Daar verloor ze tegen de nummer 10 van de wereld Kasatkina. In haar parcours naar de finale versloeg ze onder andere Sakkari, Anisimova en Kundermetova in 2 sets.

We verwachten dan ook dat Rogers dit niveau opnieuw kan produceren en simpel wint. Als we daarbij nog eens de slechte vorm van Kenin bijtellen lijkt dit ons een uitgemaakte zaak.