Ramos trekt aan het langste eind in Cincinnati!

Een Zuid-Europees duel vandaag in Amerika. De Spaanse Ramos en de Italiaanse Fognini nemen het tegen elkaar op. Beide spelers waren vorige week actief in Montreal, alleen presteerde de 1 wat beter dan de andere. Fognini verloor al in de eerste ronde tegen Rune, waardoor hij toch niet tevreden zal terugkijken. Deze week verloor hij in de finale van de kwalificatie tegen Giron, maar doordat hij Lucky Loser is mag hij toch aantreden in het hoofdtoernooi.

Ramos deed het beter in Montreal. Hij wist zowel de eerste ronde tegen Goffin, als de tweede ronde tegen Schwartzman in straight sets te winnen, waarna Hurkacz in 3 sets te sterk bleek. Die verliespartij was zeker geen schande, aangezien de Pool uiteindelijk de finale behaalde.

Gezien de vorm van beide spelers verwachten we dat Ramos deze wedstrijd naar zijn hand kan trekken. Fognini voelt zich momenteel duidelijk niet zo goed op het hardcourt, in tegenstelling tot Ramos.