Paul wint het Amerikaans onderonsje in Cincinnati!

Ook bij de mannen staat er in Cincinnati een Amerikaans onderonsje op het programma. Paul en Brooksby, respectievelijk nummer 31 en 43 van de wereld, nemen het tegen elkaar op. Beide heren hebben de afgelopen weken op het hardcourt al goede resultaten behaald. Brooksby wist in Atlanta de finale te bereiken, waar De Minaur te sterk bleek. Wel wist hij daar in straight sets te winnen van Tiafoe. Na dat toernooi viel de jonge Amerikaan wel een beetje weg. In Washington werd hij in de eerste ronde al uitgeschakeld, waarna hij in Montreal niet verder kwam dan de tweede ronde.

Paul boekte juist in Montreal 2 zeer goede resultaten. In de tweede ronde overleefde hij een matchpoint tegen Alcaraz, waarna hij de wedstrijd wist om te keren en nog in 3 sets wist te winnen. De ronde erna in de 8ste finale was hij met 6-4/6-2 te sterk voor Cilic, wat ook zeker geen slechte speler is. We verwachten dan ook dat Paul deze goede vorm door kan trekken en de overwinning binnenhaalt.