Cheltenham blijft ook na 4 speeldagen achter met 0 punten!

Op de 4de speeldag van de Engelse League one ontvangt de 13de in de stand Fleetwood Town de nummer 23 en tevens de voorlaatste in de stand Cheltenham Town in eigen huis.

Fleetwood is het seizoen wisselvallig gestart het heeft al een wedstrijd gewonnen, verloren en gelijkgespeeld. Zo staat het na 3 speeldagen dan ook op 4 punten. Het heeft wel in de EFL cup de Engelse tweedeklasser Wigan weten te verslaan. Opvallend is wel dat het in elke wedstrijd al heeft weten te scoren. En als we even de bekerwedstrijd buiten beeld laten heeft het ook al in elke wedstrijd een tegendoelpunt gekregen.

Cheltenham Town daarentegen weet momenteel echt niet van welk hout pijlen te maken. Het staat voorlopig troosteloos op een gedeelde laatste plek met 0 punten. Het heeft zelfs in 3 competitiewedstrijden slechts 2 keer weten te scoren en kreeg er maar liefst 6 binnen. Sterker nog in de beker verloor het zelf met 7-0 tegen tweedeklasser Exeter.

De voorbije keer dat Fleetwood Cheltenham ontving eindigde het ook nog 3-2 in het voordeel van de thuisploeg.

We verwachten dus dat Fleetwood optimaal kan profiteren van de slechte start van Cheltenham en dus zal winnen en dit door ook minsten 2 doelpunten te maken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden