Bijna 10 keer je inzet met deze tenniscombinatie!

Laaksonen- De Minaur: De Minaur -5.5 games

De Minaur en Laaksonen staan vandaag tegenover elkaar in Cincinnati. De Minaur is aan een uitstekend hardcourt-seizoen bezig. Zo wist hij bijvoorbeeld in Atlanta de titel te veroveren. Vorige week versloeg hij nog Shapovalov en Dimitrov in straight sets. Laaksonen verloor de afgelopen 2 weken in de eerste ronde tegen de nummer 209 en 176, waardoor we kunnen concluderen dat hij niet in zijn beste vorm verkeerd. Deze week wist hij zich wel te kwalificeren voor het hoofdtoernooi, maar we verwachten dat dit een eenmalig optreden zal zijn.

Kokkinakis- Sinner: Sinner wint 2-0

Kokkinakis zal proberen wat kleur aan zijn hardcourt-seizoen te geven. Tot nu toe is hij niet heel goed bezig, met een verlies tegen een speler zonder ranking en een verlies in de tweede ronde. Vandaag staat hij voor een zware opdracht, namelijk het Italiaanse toptalent Sinner. Sinner speelde vorige week zijn eerste wedstrijden op hardcourt sinds lange tijd. Hij wist in de tweede ronde met moeilijkheden te winnen van Mannarino, waarna hij in de 8ste finale verloor tegen de uiteindelijke winnaar Carreno Busta. We verwachten dat Sinner zijn niveau kan halen en simpel wint.

Gauff- Bouzkova: Gauff wint

Het Amerikaans toptalent Gauff neemt het in de eerste ronde op tegen Bouzkova. De Tsjechische wist zich zonder problemen door de kwalificatie te werken, maar staat nu toch voor een lastige opdracht. Vorige week verloor de nummer 46 van de wereld nog van Rybakina, geen schande, maar Gauff wist diezelfde Rybakina 1 ronde erna wel te verslaan. Uiteindelijk werd de nummer 12 van de wereld uitgeschakeld door de uiteindelijke winnares Haleb. We verwachten dat Gauff haar sterke tennis opnieuw kan laten zien en dan ook de wedstrijd wint.

Pliskova- Williams: Pliskova -5.5 games

Venus Williams speelt vandaag waarschijnlijk 1 van haar laatste matchen in het proftennis. De 42-jarige Amerikaanse neemt het op de Pliskova. De Tsjechische presteerde vorige week zeer goed in Toronto, waar ze de halve finale wist te bereiken. Op weg naar de finale was ze te sterk voor onder andere Krecjikova, Anisimova en Sakkari. Venus Williams was ook actief in Toronto, maar verloor al in de eerste ronde 6-2/6-3 van Teichmann. De week daarvoor verloor ze ook al van de nummer 113 van de wereld. We verwachten dat Plsikova deze ontmoetingen simpel naar haar hand kan zetten.