Simeone zijn ploeg staat op scherp en verdubbelt je inzet!

Voor Atletico start vandaag het seizoen weer, ze zullen het opnemen tegen Getafe. De ploeg uit Madrid eindigde vorig seizoen op een verdienstelijke 3de plaats, waardoor ze dit jaar opnieuw actief zullen zijn in de Champions League. De voorbereiding voor Atletico was zeer goed. Met 2 makkelijke overwinningen tegen Spaanse ploegen zullen de aanvallers wat vertrouwen hebben gekregen, aangezien het 4-0 en 1-4 werd. Ook heeft de ploeg van Simeone tegen 2 wereldtoppers gespeeld. Ze wisten in Man Udt met 0-1 te winnen. Vorige week troffen ze Juventus, waar ze met sprekend gemak van wisten te winnen, het werd namelijk 0-4.

Getafe zal met een minder goed gevoel terugkijken op de voorbereiding. Ze wisten slechts 1 wedstrijd te winnen, en dat was tegen een Engelse tweedeklasser. Verder verloren ze 3 matchen tegen op papier mindere Spaanse ploegen. We verwachten dat Atletico sterk aan de competitie start en meteen 3 punten zal pakken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden