Liverpool weet op Anfield wel te overtuigen!

Crystal Palace heeft geen makkelijke start van de competitie. Nadat ze vorige week 0-2 verloren tegen Arsenal, moeten ze vandaag het opnemen tegen Liverpool. Crystal Palace is een middenmoter, vorig seizoen eindigde de ploeg 12de op de ranglijst. Als we dat vergelijken met Liverpool die 2de werden, is het logisch dat zij vandaag de favoriet zijn.

Liverpool speelde vorige week gelijk in Fulham. Met name een sterke Mitrovic zorgde ervoor, die 2 keer het net wist te vinden. Voor Liverpool scoorde Salah en de nieuwe aanwinst Nunez. De Egyptenaar is voor Liverpool goud waard, aangezien hij vorig seizoen 23 keer doeltreffend was. We verwachten dat hij vandaag opnieuw zal scoren. Aangezien Liverpool vandaag voor de eerste keer thuis speelt, verwachten we dat ze veel voor het publiek willen doen en dan ook met minstens 2 goals verschil zullen winnen. Vorig jaar waren de onderlinge duels allebei in het voordeel voor de Reds, het werd namelijk 2-0 en 1-3.