Kyrgios weet ook in Cincinnati goed te presteren!

Kyrgios is na 2 zeer goede weken deze week actief in Cincinnati. Hij mag het vandaag opnemen tegen Davidovich Fokina. De Spanjaard deed vorige week mee in Montreal, maar wist daar niet verder te komen dan de eerste ronde. Hij verloor in een 3-setter van Schwartzman. Vandaag zal hij het ongetwijfeld opnieuw lastig krijgen in de eerste ronde, aangezien Kyrgios uitstekend staat te spelen.

De Australiër wist het ATP-toernooi in Washington namelijk te winnen, in de 6 wedstrijden die hij er speelde, verloor hij slechts 1 set. Vorige week bereikte de nummer 37 van de wereld de kwartfinale in Montreal, waar Hurkacz te sterk bleek. Wel wist Kyrgios de nummer 1 van de wereld Medvedev te verslaan in 3 sets, wat uiteraard een goede prestatie is.

We verwachten dat Kyrgios, net zoals de voorbije weken zeer goed zal serveren. Verder ziet zijn tennis er ook goed uit, waardoor we een simpele zege verwachten.