Deens talent sneuvelt in de eerste ronde!

Rune en Norrie staan vandaag tegenover elkaar in Cincinnati. Norrie begint, logischerwijs, als favoriet aan de wedstrijd. De Brit bereikte 2 weken geleden in Los Cabos de finale, waar Medvedev te sterk bleek. Vorige week was de 8ste finale het eindstation in Montreal, waar hij verloor van de thuisspeler Auger-Aliassime. In Los Cabos wist Norrie nog van hem te winnen, maar het publiek heeft de Canadees erdoor geholpen. De nummer 11 van de wereld speelt solide tennis, hij maakt weinig fouten en weet daardoor veel punten te winnen.

Rune kan niet zo positief terugkijken op de voorbije 2 weken. In Washington verloor hij in de tweede ronde van de nummer 84 van de wereld Wolf, nadat hij in de eerste ronde Paire wist te verslaan. Ook in Montreal werd hij in de tweede ronde uitgeschakeld, ditmaal door een zeer goed spelende Carreno-Busta.

We verwachten dat Norrie zijn vorm door zal trekken en hierdoor te sterk zal zijn voor de Deen.