De jonkies van Utrecht zijn niet opgewassen tegen Heracles!

In de keuken kampioen divisie wordt er vandaag weer gevoetbald. Heracles gaat op bezoek bij Jong Utrecht. Vorige week wist Heracles het seizoen goed te openen, aangezien ze maar liefst 4-0 wonnen van Ado, dat vorig jaar 4de werd. We kunnen dus wel zeggen dat Heracles niet van plan is om volgend jaar opnieuw actief te zijn in de tweede klasse.

Jong Utrecht begon een stuk minder goed aan het seizoen. Zij verloren 3-0 tegen TOP Oss, die vorig jaar 15de eindigden. Jong Utrecht zelf had ook niet zo een best seizoen, aangezien ze op de 18de plek eindigden. Een opvallende statistiek is dat Jong Utrecht vorig seizoen het slechtst presteerde in thuismatchen. In de 19 thuiswedstrijden die ze speelden, wisten ze slechts 15 punten te pakken.

We verwachten dat Heracles deze wedstrijd met gemak zal winnen. Er is gewoonweg te veel kwaliteitsverschil tussen beide teams. Verder is de vorm van de ploeg uit Almelo ook een stuk beter.

Live Betting NL - de #1 op live wedden