Veel doelpunten in de Bundesliga van beide teams!

Hannover 96 – Regensburg

Op de 4de speeldag van de 2de Bundesliga van Duitsland ontvangt Hannover 96 Regensburg in eigen huis.  

Met slechts 3 wedstrijden gespeeld te hebben in deze competitie heeft Hannover al 5 doelpunten gemaakt en heeft het zelfs al 8 tegendoelpunten gekregen. De thuisploeg is een ploeg die zeer graag voetbalt. Bijna elke wedstrijd staat garant voor veel doelpunten bij hun.

Regensburg heeft na 3 wedstrijden 5 doelpunten gemaakt en wist de eigen netten volledig schoon te houden. De laatste wedstrijd werd het een treurige 0-0 tegen Nürnberg.

Als je naar de laatste onderlinge duels kijkt kan je er vrij zeker van zijn dat beide teams wel minstens 1 doelpunt gaan maken. in de voorbije 3 duels wisten beide teams nog te scoren. Ook de voorbije 3 wedstrijden op Hannover stonden garant voor meerdere doelpunten.

We verwachten dus vandaag dat beide teams weten te scoren.

St. Pauli – 1. FC Magdeburg

Op de 4de speeldag van de 2de Bundesliga van Duitsland ontvangt St. Pauli  1. FC Magdeburg in eigen huis. 

Op de eerste 3 speeldagen wist Pauli maar liefst 6 keer te scoren en heeft er ook maar liefst 6 tegen gekregen. Dat wil dus zeggen dat het gemiddeld in elke wedstrijd 2 keer scoorde en zelf ook 2 doelpunten tegen kreeg. Ja kan dus wel stellen dat ze bij St. Pauli weten wat doelpunten zijn.

Bij Magdeburg kunnen ze er ook wel wat van. Zo wisten zijn 5 doelpunten te maken in de voorbije 3 wedstrijden en kregen zij er ook maar liefst 6 tegen. Dit wilt dus ook zeggen dat ze gemiddeld in elke wedstrijd 2 doelpunten tegenkrijgen en bijna elke wedstrijd gemiddeld er zelf 2 maken.

Ook in de voorbije 4 onderlinge wedstrijden wisten beide teams telkens te score en slechts 1 keer eindigde dit niet op een gelijkspel.

Dankzij deze statistieken verwachten we dan ook dat beide teams weten te scoren en dat er 3 of meer doelpunten vallen.