The special one start aan het seizoen met een overwinning!

AS Roma mag vandaag aan het nieuwe seizoen beginnen, en dat doen ze tegen Salernitana. Met een 17de plek zal Salernitana ongetwijfeld tevreden mee zijn geweest, aangezien dat het behoudt betekende. Ze eindigde met 31 punten, wat 1 punt meer was dan de degradatiestreep.

Roma eindigde vorig seizoen op de 6de plek, wat een ticket voor de Europa League betekent. Met de nieuwe aanwinsten Wijnaldum en Dybala heeft Roma enorm veel kwaliteit en ervaring binnengehaald. Als we daar spelers zoals Zaniolo en Pellegrini bijtellen, mogen we toch wel wat verwachten van hun. De meesten zullen wel weten dat the special one, oftewel Mourinho de trainer is in Rome. Uiteraard is dit een trainer met veel ervaring, en die over veel kwaliteiten beschikt.

Al met al verwachten we een goed seizoen voor Roma. Ze hebben een goed elftal en een goede trainer. Salernitana zal ongetwijfeld opnieuw een degradatiekandidaat zijn, waardoor we een simpele zege voor Roma verwachten.