Nachtdouble | Ruim verdubbelen met twee nachtelijke potjes!

Het weekend goed afsluiten doe je met een lekkere verdubbelaar! ‘S nachts worden er altijd nog de nodige wedstrijden afgewerkt, bijvoorbeeld in Amerika en ik Argentinië. Wedstrijden in die landen leveren een ruime verdubbelaar op.

Nachtdouble | Ruim verdubbelen met twee nachtelijke potjes!

  • Dubbele kans: Racing Club of gelijkspel & BTS ‘Ja’ bij Nashville – Minnesota @2.26

In Argentinië speelt Boca Juniors tegen Racing Club, waarbij eerstgenoemde de ploeg in vorm is. Daardoor en gezien de recente onderlinge ontmoetingen is een resultaat voor Racing Club een logische keuze.

Bij het duel tussen Nashville ne Minnesota United gaat het vizier op doelpunten. De thuisploeg ziet vaak spannende, doelpuntrijke wedstrijden. Alles wijst erop dat dit nu weer het geval is.

Racing Club – Boca Juniors

In Argentinië is Boca Juniors een grote naam, maar de laatste tijd vallen de prestaties tegen. De ploeg gaat deze speelronde op bezoek bij Racing Club en dat wordt geen gemakkelijk duel. De thuisploeg is in vorm. Racing Club heeft al acht wedstrijden niet meer verloren en is vastberaden om die lijn door te trekken. De onderlinge ontmoetingen bieden daar alle reden toe. De laatste drie ontmoetingen lukte het Boca Juniors niet om deze opponent te verslaan.

Racing Club is al 8 wedstrijden ongeslagen

Nashville – Minnesota United

In Amerika is het grootste deel van de wedstrijden deze speelronde al afgewerkt, maar er is nog een toetje. Twee wedstrijden, waar de ogen gericht zijn op het duel tussen Nashville en Minnesota. Niet omdat het resultaat makkelijk te bepalen is, wel omdat de thuisploeg een opmerkelijke statistiek heeft lopen.

Nashville zorgt namelijk altijd voor spanning en vermaak. De laatste vijf wedstrijden zag de ploeg doelpunten aan beide kanten. Alleen in het duel met Seattle Sounders gebeurde het niet. Daarvoor ontbrak het ook niet aan spektakel. De vijf wedstrijden voorafgaand aan het duel met Seattle viel er ook aan beide kanten een doelpunt. Dat maakt in totaal 9 uit 10. Een statistiek die staat als een huis.

Nashville zag in 9 van de laatste 10 wedstrijden BTS 'Ja'

Meer tips lezen? 👇

Live Betting NL - de #1 op live wedden