Genk zet de winstreeks verder in Waregem!

KRC Genk en Zulte Waregem nemen het vandaag tegen elkaar op. Genk is zeer goed aan het seizoen begonnen. Na een 3-2 verlies in Brugge, wisten ze 6/6 te pakken door 3-1 te winnen tegen Standard en 4-2 tegen Eupen. In alle 3 de matchen creëerde de ploeg van Vrancken zeer veel kansen, wat dan ook tot veel goals leidde.

Zulte is ook prima aan het seizoen begonnen. Ze behaalde 4 van de 9 punten, maar hebben dan ook al 2 toppers gehad. Zo speelden ze vorige week 1-1 in Brugge, het was weliswaar onverdiend, maar ook dat telt. In de tweede speelronde wisten ze geen punten te behalen in Antwerp, wat geen schande is. Wel wisten ze het seizoen te openen met een overwinning tegen Seraing.

Vorig seizoen speelde beide ploegen natuurlijk ook tegen elkaar. Toen was Genk 2 keer te sterk, aangezien ze 2-6 en 2-0 wonnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden