Doelpuntenfestijn in de Johan Cruijff Arena!

De Amsterdammers lieten zichzelf de eerste wedstrijd van het seizoen nog even verrassen in de eerste helft maar kwam daarna knap terug en won uiteindelijk de wedstrijd nog met 2-3. De openingsspeeldag van Groningen verliep ook zeker en vast niet van een leien dakje. Het stond na 35 minuten al 2-0 maar het kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen promovendus Volendam.

Bij Ajax zijn er wel een aantal namen dat hun goaltje willen meepikken. Zo werd Bergwijn zijn goal nog afgekeurd vorige week maar ook Atony of Tadic zouden graag nog een goaltje maken. We verwachten vandaag een zeer aanvallende wedstrijd met aardig wat goals. Zowel Groningen als Ajax zijn ploegen die zeer graag voetballen en uiteindelijk ook aardig wat doelpuntrijke wedstrijden kennen.

Ook in de voorbereiding van beide ploegen vielen er enorm veel doelpunten. Bij Ajax vielen er bijna altijd minstens 3 doelpunten en kreeg het ook regelmatig een tegengoal. Bij Groningen viel er zelfs elke wedstrijd minstens 3 doelpunten in de voorbereiding. En ook hier wisten beide teams van te scoren.

Ale je gaat kijken naar de voorbije onderlinge duels zagen we regelmatig veel doelpunten, beide teams wisten vaak te scoren.

We verwachten dan ook voor deze wedstrijd dat Ajax het laken naar zich toe zal trekken in eigen huis, dat beide teams weten te scoren en dat er over 3.5 doelpunten vallen.