De winstreeks voor Van Bommel stopt niet!

Antwerp is de enige in de Jupiler Pro League die nog het maximum van de punten heeft. De ploeg van Van Bommel verkeerd in een uitstekende vorm, aangezien ze de laatste 6 wedstrijden allemaal wisten ze winnen. 3 hiervan waren in de Europese kwalificaties, 3 in de Belgische competitie. Zo wisten ze te winnen van Mechelen, Zulte en Leuven. In totaal scoorden ze 7 keer en kregen er slechts 2 tegen.

Eupen is wisselend begonnen aan het seizoen. Ze verloren met 3-1 tegen Charleroi, waarna ze thuis 2-1 wisten te winnen tegen Club Brugge. Vorige week verloren ze dan weer 4-2 tegen een goed spelend Genk.

Als we kijken naar de resultaten van vorig seizoen, zien we dat Antwerp 2 keer wist te winnen. Uit wonnen ze met een droge 0-1, terwijl ze thuis in een doelpuntrijke wedstrijd 4-2 wonnen. We verwachten dat Antwerp de lijn door kan trekken en opnieuw 3 punten weet te pakken.