De koninklijken starten hun seizoen overtuigend!

De competitie in Spanje is weer begonnen. Vandaag speelt de kampioen van vorig jaar, Real Madrid, haar eerste wedstrijd tegen Almeria. Almeria wist vorig seizoen promotie af te dwingen in LaLiga2, maar dat is natuurlijk een ander niveau dan waar ze vandaag tegen spelen.

Real is namelijk de absolute top in Europa. Vorig jaar wonnen ze nog de beker met de grote oren, oftewel de Champions League. Ook wisten de koninklijken met 13 punten verschil kampioen te worden, ze waren dus duidelijk de beste. Gezien de selectie van Madrid is het ook wel logisch dat ze het zo goed doen. Met spelers zoals Vinicius, Modric en Rudiger kan Ancelotti echte toppers selecteren.

Vorige week speelde Real nog de supercup tegen Frankfurt. Hier had de Spaanse ploeg uiteraard geen probleem mee, en wonnen dan ook met 2-0. We verwachten dat ze vandaag wederom simpel zullen winnen tegen de promovendus.

Live Betting NL - de #1 op live wedden