Anderlecht schittert op Stayen voor tot wel 3 keer je inzet!

Stayen is vandaag het theater waar Anderlecht en Sint-Truiden (hopelijk) zullen schitteren. Al is het voor de fans van de Limburgers misschien wel bang afwachten, aangezien Anderlecht in een prima vorm verkeerd, in tegenstelling tot Sint-Truiden.

Sint-Truiden heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen, maar ook nog niet verloren. Ze speelden 1-1 tegen zowel Union als Gent, waarna ze 0-0 speelden in Kortrijk. Anderlecht heeft al 2 keer gewonnen dit seizoen. Thuis tegen Oostende wonnen ze simpel 2-0, waarna ze tegen Seraing 3-1 wisten te winnen in eigen stadion. Tussen die 2 wedstrijden verstoorde Cercle even het feestje. De ploeg van Mazzu verloor er 1-0, maar dit kwam mede door een vroege rode kaart. De afgelopen 2 weken waren de Mauves ook actief in de Europese kwalificatie. Daar waren ze duidelijk te sterk, aangezien ze 0-2 en 3-0 wonnen.

Fabio Silva verkeerd in een zeer goede vorm, hoe kan het ook anders, als je Premier League ervaring hebt. In de 5 wedstrijden die hij voor Anderlecht speelde, scoorde hij maar liefst 4 keer. Dit terwijl hij in 3 van de 5 matchen niet eens aan de aftrap verscheen. We verwachten dat hij vandaag Anderlecht de 3 punten bezorgt.