Veel doelpunten in Duitsland voor meer dan 2 keer je inzet!

Op de tweede speeldag van de Duitse Bundesliga ontvangt Hoffenheim Bochum in eigen stadium.

Beide ploegen verloren hun eerste competitiewedstrijd maar wisten wel beiden te scoren. Zo verloor Hoffenheim op het veld van Mönchengladbach nog met 3-1 en Bochum verloor dan weer in eigen huis met een 1-2 score. Ook in de voorbereiding en in de bekerwedstrijd wisten beide ploegen de goal wel staan. Hoffenheim heeft vorig seizoen overigens gemiddeld over het hele seizoen bekeken meer dan 1.5 goals gemaakt en meer dan 1.5 goal geïncasseerd. Ook Bochum scoorde vorig seizoen gemiddeld meer dan 1 keer per wedstrijd en kreeg er gemiddeld meer dan 1.5 tegen.

Ook de voorbije keer dat beide teams tegen elkaar speelden wisten beide ploegen nog te scoren en werd het zelfs nog 2-1

Dankzij deze statistieken gaan wij er dan ook vanuit dat vandaag beide ploegen zullen scoren en verwachten we ook over 2.5 doelpunten.