Te veel kwaliteitsverschil in Frankrijk!

PSG speelt vandaag voor het eerst dit seizoen in het Parc des Princes. De ploeg uit de hoofdstad neemt het op tegen Montpellier, die vorige week met 3-2 Troyes wisten te verslaan. Vorig jaar eindigde Montpellier op een teleurstellende 13de plaats, waarmee ze niet heel tevreden mee geweest zullen zijn.

40 KEER JE INZET ALS NIEUWE SPELER!

PSG daarentegen werd met 15 punten voorsprong kampioen, wat uiteraard een goede prestatie is. Ze waren dan ook duidelijk de baas in de onderlinge ontmoetingen. In Parijs wonnen ze met 2-0, uit werd het maar liefst 0-4. Vorige week won de kampioen met 0-5 in Clermont. Het kwaliteitsverschil is immens, met spelers als Messi, Mbappé en Neymar is iedere tegenstander bang. Hierdoor verwachten we een simpele overwinning voor PSG. We denken dat ze bij de rust voor zullen staan, en in de tweede helft opnieuw zullen domineren.