Mechelen pakt punten in een aantrekkelijke wedstrijd!

Cercle Brugge neemt het vandaag thuis op tegen Mechelen. Beide ploegen hebben na 3 speelrondes 3 punten. Cercle wist deze 3 punten te pakken tegen Anderlecht, al moet er wel gezegd worden dat Anderlecht nog voor de rust een rode kaart kreeg. Verder verloor de ploeg uit West-Vlaanderen 2 keer met 2-0 tegen zowel Westerlo als Standard.

100% STORTINGSBONUS BESCHIKBAAR


Mechelen begon het seizoen met een verliespartij tegen Antwerp, wat geen schande is gezien de selectie van de ploeg van Van Bommel. In de tweede speelronde kwamen ze niet verder dan een 2-1 score bij Oostende. Vorige week wisten de kakkers het tij te keren door thuis te winnen tegen Union. Met een 3-0 score kunnen we wel zeggen dat het verdiend was.

We vinden dat beide ploegen goed voetbal op de mat leggen, waardoor we een leuke match verwachten. We denken dat beide ploegen gelijkwaardig zijn. Hierdoor kiezen we voor deze lijn.

Live Betting NL - de #1 op live wedden