De kampioen van Italië start sterk aan de competitie!

De kampioen van Italië opent vandaag de Serie A thuis tegen Udinese. We hebben vorig jaar gezien tot wat de Rossoneri in staat zijn. Ze werden zoals gezegd 1ste met 86 punten, terwijl Udinese 11de werd met 50 punten.

WELKOMSTBONUS TOT 250 EURO


Milan heeft met Charles De Ketelaere waarschijnlijk een toekomstige topper binnen gehaald. Toch verwachten we dat hij vandaag nog geen grote rol zal spelen. Dat verwachten we wel van Leão, de Portugees die bij 21 goals betrokken was, maar verder ook veel indruk maakte met zijn flitsende acties. Udinese is een echte middenmoter, waarvan we dit seizoen ook niet meer verwachten. Hun voorbereiding was niet top, waardoor ze met niet al te veel vertrouwen aan de competitie zullen starten. Dit in tegenstelling tot Milan, dat wel een prima voorbereiding speelde. We verwachten dat Milan de lijn van vorig seizoen door zal trekken, en met 2 doelpunten verschil zal winnen.