Charleroi wint overtuigend tegen laatste in de stand!

Op de 4de speeldag ontvangt de laatste in de stand Seraing Charleroi in eigen huis.

Seraing wist dit seizoen nog geen potten te breken. Sterker nog het is de enigste ploeg met 0 punten nog dit seizoen. Het heeft al 6 tegendoelpunten geslikt en wist zelf nog maar 1 keer te scoren. Charleroi heeft op een overwinning op de eerste speeldag na ook nog geen denderende seizoenstart gekend. Het heeft enkel zijn eerste wedstrijd gewonnen en ook voor hun eindigden de voorbije 2 speeldagen in een nederlaag. Het is dus voor beide partijen een belangrijke wedstrijd.

Seraing heeft als grootste doelstelling het behoud dus voor is dit nog geen absoluut drama maar de bezoekers gaan toch volop voor Play Off’s dit seizoen en dan is een 3 op 9 toch echt gewoon rampzalig. Beide ploegen zijn vandaag dan ook gebrand op die broodnodige 3 punten.

In de voorbereiding won de thuisploeg nog van Charleroi maar als we de gehele voorbereiding bekijken en het niveau van de selectie is voor ons Charleroi de favoriet. De vorige wedstrijd in Seraing was ook nog 3-1 in het voordeel van de bezoekers.

Onze bet voor vandaag is dus dat Charleroi wint en over 1.5 doelpunten.