Telstar heeft het lastig met het gedegradeerde Zwolle!

Zwolle en Telstar nemen het vandaag tegen elkaar op in de tweede speelronde. Zwolle wist vorige week 2-1 te winnen van de Graafschap, wat een prima prestatie is. Zwolle degradeerde vorig seizoen uit de eredivisie, maar zal niet van plan zijn om lang in de keuken kampioen divisie te blijven.

Telstar daarentegen zal blij zijn als ze richting de middenmoot kunnen eindigden. Vorig jaar werden ze 19de, waardoor we wel kunnen zeggen dat het geen goed seizoen was. Vorige week speelden ze wel knap gelijk bij Jong Ajax, al was dit misschien niet helemaal terecht. De jonkies uit de hoofdstad waren de betere ploeg, maar misten efficiëntie in de afronding.

We verwachten dat Zwolle de lijn van vorige week door kan trekken en vandaag opnieuw met de 3 punten naar huis zal gaan. Telstar is geen ploeg die zal meestrijden voor de play-offs, in tegenstelling tot Zwolle.