Lommel opent het seizoen met punten voor ruim 2 keer je inzet!

Dender mag dit seizoen aantreden in de Challenger Pro League. Vorig seizoen eindigde ze op een 4de plaats in de derde klasse, waarna ze via de play-offs promotie afdwongen. Ze nemen het op tegen Lommel, de ploeg uit Limburg die toch al zeer lang meedraait in de tweede klasse. Vorig seizoen eindigde Lommel 6de, wat in deze competitie de middenmoot betekent. Ze zijn het niveau uiteraard gewend na al die jaren, iets wat we niet kunnen zeggen van Dender.

Dender is dus zoals reeds gezegd gepromoveerd. Voor hun zal het niveau even wennen zijn, aangezien ze vorig seizoen niet eens duidelijk de beste waren in eerste nationale. We verwachten dan ook dat ze het tegen Lommel niet gemakkelijk zullen krijgen. We kiezen hierdoor voor draw no bet voor Lommel. In 2017 speelden ze 2 keer tegen elkaar. Lommel wist toen 0-2 en 4-0 te winnen, uiteraard is dat 5 jaar geleden, maar het is toch een interessante statistiek om mede te delen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden