Gent komt in moeilijkheden tegen de kustboys!

In de Jupiler Pro League zijn ze al weer aanbeland aan de 4de speelronde. Vandaag spelen Oostende en Gent, respectievelijk 5de en 6de in de stand, tegen elkaar. Oostende begon aan het seizoen met een nederlaag in Anderlecht. Daarna wisten ze zich wel te herstellen door 2-1 te winnen van Mechelen en 1-3 van Charleroi. Met 6/9 mogen de kustboys tevreden zijn over hun seizoenstart.

Gent zal met een minder goed gevoel terugkijken op de eerste 3 wedstrijden. Ze begonnen met een gelijkspel in Standard, waarna ze thuis tegen Sint Truiden ook niet verder geraakte dan een gelijkspel. Vorige week wisten ze wel te winnen, maar niet op een overtuigende manier. De buffalo’s wonnen slechts 2-1. De zege was zeker terecht, maar toch verwachten we meer van de ploeg van Vanhaezebrouck.  

Gezien de vorm van beide ploegen verwachten we een spannende wedstrijd vandaag. Gent scoorde dit seizoen al in elke wedstrijd, maar kreeg er ook steeds 1 of meer binnen. Oostende wist alleen in Anderlecht niet te scoren, maar ook zij kregen er steeds 1 of meer binnen. Beide teams scoren is vandaag dus een logische keuze vinden wij.

Live Betting NL - de #1 op live wedden