Deze Europese combi voor bijna 3 keer je inzet!

SC Freiburg – Borussia Dortmund

Het verlies van ster spits Haaland lijkt Dortmund toch best wel zwaar te vallen. Zo heeft het een zeer wisselvallige voorbereiding achter de rug met zowel veel gemaakte doelpunten als veel tegendoelpunten. Het valt dus best wel op dat de organisatie nog niet op punt staat. In hun eerste competitie wedstrijd wisten ze dan wel weer meteen te scoren.

Freiburg weet ook wat scoren is het won vorige competitiewedstrijd nog met 3-0 en ook in de voorbereiding weet het aardig wat doelpunten te maken. De Duitse competitie is dan ook wel een competitie die garant staat voor veel doelpunten.

Ook in de voorbije onderlinge duels vielen er veel doelpunten. Zo vielen er in de laatste 7 duels 6 keer minstens 3 doelpunten. We verwachten dan ook vandaag dat er best wel wat doelpunten gaan vallen in deze wedstrijd.

Zo zetten wij totaal aantal doelpunten over 2.5

Almere City – TOP Oss

Op de tweede speeldag van de Keuken Kampioen Divisie ontvangt Almere City TOP Oss in eigen huis.

Een duel dat de voorbije 4 keer eindigden op een 3-0 voor Almere. Oss heeft overigens de laatste 7 keer dat het hier speelde niet weten te winnen. Overigens zijn de bezoekers sowieso niet sterk buiten huis zo verloren ze hun laatste 3 uit wedstrijden nog. Op de openingsspeeldag wisten ze wel duidelijk te winnen tegen Jong Utrecht maar ze waren dan ook wel de favoriet natuurlijk.

Almere heeft hun competitiestart volledig gemist. Het verloor vorige week 3-0 tegen VVV. Het zal er dan dus ook alles aan doen om die gemiste start vanavond goed te maken. Ze hebben trouwens uit hun laatste 3 thuiswedstrijden nog 7 punten gepakt. Het is dus zeer duidelijk dat ze graag in eigen huis spelen.

We verwachten dat Almere niet bij pakken blijft zitten na de eerste speeldag en dat ze gewoon een niveau beter gaan zijn TOP Oss. Overigens verwachten we ook 3 doelpunten of meer.