Ruud heeft opnieuw problemen met deze Spanjaard!

Ruud en Bautista staan vandaag tegenover elkaar in Montreal. De nummer 7 van de wereld Ruud speelde gisteren zijn eerste match sinds lange tijd op hardcourt. Hij nam het op tegen Molcan, waar hij toch niet zonder problemen voorbij geraakte. De wedstrijd eindigde namelijk op 7-6/6-3.

Bautista heeft al 2 wedstrijden gespeeld dit toernooi, die hij beide in straight sets won. In zijn eerste ronde won hij 7-6/6-3 van Giron, waarna hij met 7-5/6-1 te sterk was voor Brooksby. Als we kijken naar het tennis van beide spelers, is Ruud in principe gewoon de betere speler. Toch zijn de onderlinge resultaten in het voordeel van de Spanjaard. Bautista won namelijk alle 2 de ontmoetingen. De laatste wedstrijd tussen deze heren dateert van januari, waar Bautista met 6-4/7-6 won. We verwachten vandaag opnieuw een lange wedstrijd, waarbij een tiebreak goed mogelijk is. Verder denken we dat Ruud deze wedstrijd zal winnen, maar toch verkiezen we deze lijn.