Pliskova laat haar goede tennis opnieuw zien voor ruim 2 keer je inzet!

Een mooi affiche vandaag in de 8ste finale op het WTA-toernooi in Canada. Sakkari en Pliskova, respectievelijk de nummer 4 en 14 van de wereld, nemen het tegen elkaar op voor een plek in de kwartfinale. Sakkari verkeerd de laatste paar weken niet in haar beste vorm. Vorige week verloor ze in de eerste ronde kansloos tegen Rogers met 6-1/6-3. We moeten er wel bij vertellen dat Rogers uiteindelijk de finale haalde, maar van de nummer 4 van de wereld mag je meer verwachten. Deze week had ze in de 16de finale moeilijkheden met Stephens. De Griekse wist uiteindelijk in 3 sets te winnen.

Pliskova was vorige week, net zoals Sakkari, actief in San Jose. De Tsjechische had het moeilijk in de eerste ronde, waar ze in 3 sets won van Boulter. In de tweede ronde bleek Anisimova te sterk, aangezien de Amerikaanse in 3 sets Pliskova wist te verslaan. Deze week is echter een ander verhaal. De nummer 14 van de wereld won in de eerste ronde in straight sets van Krejcikova, waarna ze revanche nam tegen Anisimova door haar met 6-1/6-1 van de baan te slaan.

Als we kijken naar de vorm van beide dames verwachten we dat Pliskova deze wedstrijd zal winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden