Giorgi maakt er opnieuw een lange wedstrijd van!

Op het WTA-toernooi in Toronto staan Pegula en Giorgi vandaag tegenover elkaar. Pegula wist in haar eerste wedstrijd te winnen van de nummer 187 van de wereld, maar dat verliep niet zonder problemen. Ze won namelijk met 7-5/6-2. Vorige week werd de nummer 7 van de wereld nog in de 8ste finale in Washington uitgeschakeld door Saville. Natuurlijk staat de Amerikaanse niet voor niets zo hoog op de ranking, ze kan uiteraard goed tennissen.

Giorgi heeft er al 2 matchen opzitten in Toronto. In de eerste ronde wist ze met 7-6/6-2 te winnen van Raducanu, waarna ze in de 16de finale met 6-3/7-5 te sterk was voor Mertens. Vorige week was de Italiaanse actief in San Jose, waar ze met 2-1 in sets verloor tegen een goed spelende Kundermetova. We verwachten vandaag een spannende wedstrijd. Beide dames hebben de laatste matchen geregeld een langere set gespeeld. We denken dan ook dat dit vandaag opnieuw het geval zal zijn.

Live Betting NL - de #1 op live wedden