Carreno Busta verslaat opnieuw een Italiaan in Toronto?!

Er staat een heel leuke wedstrijd op het programma vandaag! Sinner en Carreno Busta zullen strijden voor een plek bij de laatste 8. Voor sommigen zal het een verrassing zijn dat hier vandaag Carreno Busta staat en niet Berrettini, maar de Spanjaard laat zeer goed tennis zien. Met dat goede tennis wist hij dus al Berrettini te verslaan, dit deed hij zonder veel problemen met 6-3/6-2. Gisteren had de nummer 23 ook geen enkel probleem met Rune, waar hij met 6-0/6-3 van won.

Sinner had het gisteren wat lastiger. Hij begon niet goed aan zijn match tegen Mannarino, aangezien hij de eerste set verloor met 6-2. Daarna wist de Italiaan het wel om te draaien, waardoor hij uiteindelijk 2-6/6-4/6-2 won. Beide heren hebben 2 keer tegen elkaar gespeeld, en 2 keer werd het een 3-setter. Het is dus ook mogelijk om ‘over x games’ te spelen, maar wij kiezen voor deze lijn, omdat we de Spanjaard een goede kans geven.