Zuid – Amerikaanse combo voor maar liefst 2.81 keer je inzet!

Palmeiras-SP – Atlético Mineiro-MG

In de terugwedstrijd van de kwartfinale van de Copa Libertadores ontvangt Palmeiras, Atlético Mineiro in eigen huis. De wedstrijd in Mineiro eindigde vorige week op een 2-2 gelijkspel. Alles is dus terug te herdoen.

Dat Palmeiras en Mineiro 2 gelijkwaardige ploegen zijn is duidelijk te merken aan de statistieken. Zo speelde ze hun voorbije 5 onderlinge duels gelijk.

Palmeiras had vorige week nog een goal nodig in minuut 90+2 om een gelijkspel over de meet te trekken, maar over de gehele wedstrijd bekeken was dit gelijkspel zeker niet onterecht. Palmeiras heeft van deze Copa Libertadores absoluut wel een doel gemaakt. Met 6 punten los in de Serie A kan het zichzelf volledig focussen op deze wedstrijd. De achtste finale won het over 2 wedstrijden samen nog met 8-0. Het is trouwens ook al van 3 juli geleden dat ze nog eens een wedstrijden verloren. Vorig weekend stond het bij de rust al 2-0 voor en zo heeft het ook in de tweede helft veel basisspelers rust kunnen geven met het oog op de kwartfinale. Ze zullen dus met een fris en gedreven elftal aan de aftrap verschijnen.

Atletico-MG daarentegen is absoluut niet aan een goede reeks bezig. Zo wist het hun voorbije 5 wedstrijden niet te winnen. Ook in de 8ste finale is het dankzij een penalty in het slot kwartier doorgeraakt naar de kwartfinale. In de Braziliaanse Serie A staat het momenteel ook slechts op een 8ste plek en heeft momenteel dan ook niet de beste papieren om volgend seizoen opnieuw in de Copa Libertadores te staan.

Dankzij de sterke vorm van Palemeiras verwachten wij dan ook dat zij de volgende ronde zullen halen. Of het in 90 minuten zal gebeuren of pas in de extra tijd dat valt lastig te zeggen.

Criciuma – Guarani

Op de 23ste speeldag van de Braziliaanse tweede klasse ontmoet Criciuma, Guarani op het eigen veld.

Met een 9de plek in de stand voorlopig is Criciuma absoluut niet aan een slecht seizoen bezig. Over hun tegenstander vanavond kan dat jammer genoeg niet gezegd worden. Guarani staat namelijk op een 18de plek en staat zo vol in de degradatiezone. Sterker het staat 5 punten achter op de plekken voor het behoud.

Ook aan de voorbije wedstrijden kan je zien dat de thuisploeg sterk bezig is. Zo wist in hun laatste 8 matchen 4 keer gelijk te spelen en ook 4 te winnen. Het is dus met andere woorden al 8 wedstrijden ongeslagen. Ook in eigen huis is het al 5 wedstrijden op rij ongeslagen.

Over de bezoekers kunnen we absoluut niet hetzelfde zeggen. Ze verloren in hun voorbije 8 wedstrijden maar liefst 4 keer en het speelde daarbij ook nog eens 3 keer gelijk. In hun uitwedstrijden heeft het in de laatste 13 wedstrijden er slechts 1 kunnen winnen. Je kan dus wel stellen dat Guarani absoluut niet graag op bezoek speelt.

De bezoekers hebben trouwens ook nog nooit kunnen winnen op het veld van Criciuma.

We verwachten dan ook dat de thuisploeg deze nacht de 3 punten in eigen huis gaan houden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden