Ruud laat zijn beste tennis zien en gaat simpel naar de volgende ronde!

Ruud en Molcan staan vandaag tegenover elkaar in Montreal. Molcan wist maandag in de eerste ronde met 7-6/6-4 te winnen van McDonald. Als we kijken naar zijn andere resultaten op hardcourt, zien we dat hij nog niet heel veel ATP-toernooien op deze ondergrond heeft gespeeld. Tot nu toe behaalde de Slovaak niet ongelofelijke resultaten op hardcourt, maar hij is de laatste tijd natuurlijk wel veel verbeterd.

Ruud heeft op hardcourt dan weer topprestaties neergezet. Zo behaalde hij in april nog de finale van het ATP-toernooi in Miami. Verder wist hij vorig jaar het ATP-toernooi in San Diego te winnen. De Noor heeft dus al enkele toppers verslagen, waardoor we wel kunnen zeggen dat hij een goed niveau haalt op deze ondergrond.

We verwachten dat Ruud zijn niveau weer zal halen, en dat hij daardoor in 2 sets zal winnen.