Jabeur heeft geen problemen met de jonkie!

De nummer 5 van de wereld mag vandaag aantreden in Toronto. We hebben het over Jabeur die het opneemt tegen Zheng. Jabeur deed vorige week mee aan het WTA-toernooi in San Jose, waar ze slechts de tweede ronde haalde. In de eerste ronde wist ze Keys met 7-5/6-1 te verslaan, maar in de tweede ronde werd ze uitgeschakeld door Kundermetova. Uiteraard hebben we de Tunesische al goed tennis zien spelen op hardcourt. Zo bereikte ze op het Indian Wells toernooi nog de halve finale.

Ook Zheng was vorige week actief in San Jose, maar zij werd al uitgeschakeld in de eerste ronde. Ze verloor namelijk van Osaka. Deze week wist ze haar eerste ronde wel te winnen. Ze nam het op tegen Marino, waar ze in 3 sets van won. De Chinese is natuurlijk nog maar 19 jaar, hierdoor is het logisch dat ze nog niet zoveel ervaring heeft op de grote toernooien. Ze heeft dan ook nog niet weten te winnen van echte toppers. We verwachten dan ook dat ze dit vandaag opnieuw niet zal doen, maar dat Jabeur in 2 sets te sterk zal zijn.

Live Betting NL - de #1 op live wedden