Alcaraz blijkt een maatje te groot voor deze Amerikaan!

Alcaraz en Paul mogen het tegen elkaar opnemen in de 16de finale in Canada. Aangezien Alcaraz 4de staat op de ATP-ranking heeft hij de eerste ronde een bye gekregen. Paul moest wel al aan de bak, hij wist met 6-4/6-4 Pospisil te verslaan. Vorige week verloor de Amerikaan nog 6-3/6-4 tegen Kyrgios, wat geen schande was, aangezien de Australiër het toernooi uiteindelijk won. De week daarvoor verloor Paul in de kwartfinale in Atlanta tegen Ivashka. Daaruit kunnen we wel afleiden dat zijn vorm niet optimaal is.

Alcaraz zijn laatste toernooi was op het gravel in Kroatië. Daar verloor de Spanjaard de finale in een thriller tegen Sinner. Op hardcourt heeft hij natuurlijk al fantastische dingen laten zien. Zo wist hij in april nog het ATP-toernooi in Miami te winnen, door onder andere Ruud, Hurkacz en Tsitsipas te verslaan.

We verwachten dat Alcaraz vandaag de wedstrijd in handen zal nemen en simpel voorbij Paul geraakt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden